Lisäysehdot ja ohjeet

Noudattamalla näitä ohjeita varmistat, että ehdottamasi sivusto hyväksytään hakemistoomme.Emme hyväksy hakemistoomme kikkia meille lähetettyjä linkkejä.

Tarkistamme kaikkien linkkien sopivuuden hakemistoomme.

Otsikko

Anna sivuston sisältöä kuvaava otsikko. Tee otsikosta lyhyt, ytimekäs ja selkeä. Vältä turhaa "mainospuhetta" äläkä tee otsikosta avainsanalistaa.

Kuvaus

Kuvauksessa voit kertoa tarkemmin sivuston sisällöstä. Jos esimerkiksi kyseessä on yritys voit kertoa yrityksen tarjoamista tuotteista tai palveluista.

Kategoria

Pyri valitsemaan mahdollisimman oikea kategoria sivuston sisällön perusteella.

Sisältö

Sivustolla ei saa olla haittakoodia tai pop-up-ikkunoita. Sivusto ei saa olla sisällöltään loukkaava, laiton tai muutoin arveluttava.

Emme hyväksy hakemistoomme esim. aikuisviihdesivustoja, rasistisia tai rotuvihaan yllyttäviä sivustoja tai sivustoja, jotka myyvät huumeita, alkoholia tai tupakkatuotteita.

PIDÄTÄMME OIKEUDEN HYLÄTÄ TAI POISTAA LINKKEJÄ HAKEMISTOSTA ILMAN ERI ILMOITUSTA. SAATAMME MYÖSKIN MUOKATA LINKIN TIETOJA.

Linkkiluettelo.com pyrkii pitämään hakemiston asiallisena, mutta emme vastaa hakemistosta linkitettyjen sivustojen sisällöstä.